17 Ekim 2017 Salı, 09:57

İş Dünyası ile Tarsus’un Sorunları Masaya Yatırıldı

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Tarsus’taki sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcilerinin yakaladıkları enerjiden son derece memnun olduğunu dile getiren Başkan Şevket Can, iş dünyasının sıkıntılarını bildiklerini ve belediye olarak çözüm olabilecek her alanda yanlarında olmaya hazır olduklarını söyledi. Çukurova’nın gözbebeği olan ve bereketli topraklara sahip olan Tarsus’ta üretim oldukça kaliteli yapıldığının altını çizen Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus’a yapılacak olan Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin kuruluş aşamasındaki desteklerinin devam edeceğine vurgu yaptı.

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, yerel yöneticilerin istihdamın gelişimi noktasındaki paylarının önemine değinerek, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can’ın, iş dünyasına katkılarının göz ardı edilemeyeceğine vurgu yaptı.

Başkan Murat Kaya, Tarsus’ta yapılacak daha çok iş olduğunun altını çizerek, “Bugün gerek yakın ilişkide bulunduğumuz, gerek yeni temaslar ve iş birliği sağlamaya çalıştığımız ticari arenada iş dünyası olarak ilkemiz, ortak değerlerimizi ve ortak çıkarlarımızı yaşadığımız toplumun refah düzeyini kalkındırmak üzere yapılandırmak olmalıdır. Türkiye’nin, yaşadığı tüm iç ve dış zorluklara rağmen ayaklarının üstünde durması her türlü takdiri hak ediyor. Bu noktada ticaretin ve rekabetin her geçen gün arttığı dünyada, "BEN'DE VARIM" diyerek yatırım ve istihdam yaratmak hepimizin sorumlu olduğu bir vazifedir” diye konuştu.