23 Mayıs 2017 Salı, 10:14

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, torunu Oğuzhan Demirci için sünnet töreni düzenledi.

Görkemli törende siyasetin önde gelen isimleri bir araya geldi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, kızı Rana Demirci ve damadı Yahya Demirci’nin oğulları Oğuzhan için sünnet töreni düzenledi.     

Ünlü isimleri bir araya getiren sünnet töreni renkli görüntülere sahne oldu.

Tarsus Mehmet Çelebi Kapalı Spor Salonu’nda yapılan sünnet törenine, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Oktay Öztürk, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Mersin Ülkü Ocakları İl Başkanı Gökhan Demir, MHP Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, Tarsus Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Emre Bircan, meclis üyeleri, muhtarlar, oda ve dernek başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.

Başkan Kocamaz’ın kızı Rana Demirci ve damadı Yahya Demirci’nin oğulları Oğuzhan’ın kirveliğini MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek’in yaptığı sünnet töreninde, davul zurna ve halk oyunları ekibinin gösterileri geceye renk kattı. Konukların dans, halay ve çifteli oyunlarıyla gönüllerince eğlendiği törende, ailelerin mutluluğuna davetliler de ortak oldu. Geç saatlere kadar eğlenen davetliler, tören sonunda Kocamaz ve Demirci ailelerini tebrik etti.

(Kaynak:?Büyükşehir?Belediyesi Basın Müşavirliği)