27 Mart 2017 Pazartesi, 09:09

“Şeffaf Belediyecilik ile Hizmetlerimize Devam Edeceğiz”

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, başkanlığı dönemindeki son 3 yılın hesabını vererek, yaptıkları ve yapacakları hizmetleri anlatacak.

Tarsus Belediyesinden konu ile ilgili olarak şu açıklama yapıldı:

Başkan Can, 2 farklı programla yaptıklarını ve yapacakları hizmetleri kamuoyuyla paylaşacak.

Bu yıl farklı 2 bilgilendirme toplantısı düzenlediklerini belirten Başkan Can, yarın saat 14.00’da Belediye Meclis Salonunda protokol üyeleri, oda ve  dernek başkanları ile sivil toplum kuruluşları temsilcilerine bilgilendirme toplantısı yapacak.   

29 Mart 2017 Çarşamba günü saat 18.30”da Tarsus Spor Salonunda Karizma Basketbol Show gösterisi, Ali Aydın ve Mustafa Yıldızdoğan konseri ile Tarsuslulara bilgilendirme toplantısı yapacaklarını dile getiren Başkan Can, Göreve geldikleri günden bu yana 17 hizmeti hayata geçirdiklerini söyledi.

Başkan Can, projeleri devam eden hizmetler hakkında da detaylı bir sunum yapacaklarını kaydetti. Belediyeciliğin her kademesinde 23 yıldır Tarsus halkına hizmet verdiklerini ifade eden Başkan Can, şeffaf belediyecilik yaptıklarını söyledi.

Tarsus halkı ve sivil toplum kuruluşları  ile uyum içerisinde çalıştıklarının altını çizen Başkan Can, “Bu uyumlu çalışmanın da meyvelerini alıyoruz. 2017 yılında hizmet noktasında önemli projelere imza atacağız. Projelerimizi Allah’ın izniyle, halkımızın desteğiyle tek, tek hayata geçiriyoruz” dedi.

23 yıl önce belediyeye ilk adım attığı gün gibi heyecanının devam ettiğini söyleyen Başkan Can, “Tarsus halkının duası için çalışıyoruz. Şehrimizdeki kardeşliğin devamı için, tüm Tarsus’ta yaşayan insanlarımızın huzur ve selametinin devam etmesi, şehrimizin daha da güzelleşmesi ve köylerimizin şehirleşmesi için, insanlarımız arasında dil, din ırk ayrımı yapmadan, tüm insanlarımızın hizmetkarı olmaya ve onlara hak ettikleri hizmetleri yapmaya, onlara hesap vermeye devam edeceğiz. Biz halkımızın duasına talibiz” şeklinde konuştu.

Başkan Can, programlarına tüm Tarsusluların davetli olduğunu söyledi.

(KAYNAK:Tarsus Belediyesi)