11 Şubat 2016 Perşembe, 09:49

Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekipler, temizlikten ilaçlamaya, park-bahçelerden zabıtaya, veterinerlikten itfaiyeye, ambulanstan cenaze hizmetlerine kadar tüm çalışmalarını düzenli olarak sürdürüyor.

Tarsus'a  bağlı Bahşiş Mahallesi'nde banket ve menfez bakım çalışması yapılıyor.

Türkmenistan Caddesi ile kesişen yeni yolu açma ve dolgu çalışması ile Yeşiltepe, Bahşiş ve Altaylılar Mahallesi'nde stabilize malzemeli yol bakım çalışmasını tamamlayan ekipler, Gaziler Mahallesi Ahmet Zeki Şanlı İlköğretim Okulu'nda bordür taşı sökme ve tamirat çalışmasını gerçekleştirdi.

Erdemli'ye bağlı  bu hafta Kocahasanlı Mahallesi ile Üçtepe Mahallesi arasında bulunan yolda sıcak asfalt ile yama çalışması devam ediyor.  

Üzümlü Mahallesi'nde hal yeri için hafriyat, temizlik ve tesviye çalışması, Sarıkaya ile Kızılen mahalleleri arasında bulunan yola büz boru yerleştirme çalışması, merkez mahallelerde altyapı çalışmalarından dolayı bozulan parke yollarda tamirat çalışması ile Koyuncu Mahallesi Şahar çöp depolama alanında katı atık temizliği ve tesviye çalışmasına devam eden ekipler, Arpaçbahşiş Mahallesi 222. Sokak'ta bulunan Yardımcılar İlköğretim Okulu'nda futbol sahası yapımı için tesviye çalışması ile Koyuncu Mahallesi 50. Yıl İlköğretim Okulu çevresinde sıcak asfalt serme çalışmasını gerçekleştirdi.

Silifke  bağlı Gazi ve Sayağzı Mahalleleri ile Organize Sanayi yolunda asfalt yama çalışması yapılıyor. Gündüzler-Kepez arasındaki yol ile Yenisu Mahalle yolunda grayderli banket bakımı ve menfez ağızları temizleme çalışması, Nasrullah Mahallesi'nde banket bakım çalışması, Kurtuluş Mahallesi'nden Sökün Mahallesi'ne giden yol ile Ovacık Mahallesi'nde yol bakım ve onarım çalışması ile Uşakpınarı Mahallesi'nden Dedeler mevkiine giden yolun bakım ve onarım çalışmasına devam eden ekipler, Atakent Mahallesi'nde parke tamir çalışması yaptı.

Gülnar'da bu hafta Zeyne Mahallesi Pınarbaşı Mesire Alanı'nda bordür ve parke taşı döşeme ve tamirat çalışması ile Yanışlı Mahallesi'nde yeni yol açma ve genişletme çalışması yapan ekipler, Gezende Mahallesi'nde banket ve menfez bakımı çalışması ile Köseçoban Mahallesi Akseki mevkiinde stabilize malzemeli yol bakım çalışmasına devam ediyor. 

Mut ilçesinde bu hafta Pınarbaşı ve Tuğrul Mahallelerinde yol bakım ve büz atma çalışması, Köselerli Mahallesi'nde stabilize malzemeli yol bakım ve onarım çalışması, orta refüj reglaj çalışması ile Gazi İlköğretim Okulu Caddesi'nde bozulan yolun bakım ve drenaj çalışması yapıldı. Çaltılı Mahallesi'nden temel malzeme nakli çalışmasına devam edilen ilçede, Kızıldağ Mahallesi'nde MESKİ ekiplerinin boru hatlarını döşeme çalışması da tüm hızıyla sürüyor.     

Bozyazı ilçesine bağlı Kömürlü Mahallesi'nde şarampol açma ve büz yerleştirme çalışması, Derebaşı ve Karaisalı Mahallelerinde rotmiks yama çalışması, Lenger Mahallesi'nde stabilize malzeme nakli ile Ağlıca mevkiinde yol genişletme çalışması yapılıyor.

Aydıncık ilçesine bağlı Yeniyörük Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi Türbe Mezarlığı içerisinde stabilize malzemeli yol bakım çalışması devam ediyor.

Anamur ilçesine bağlı Akarca-Kalınören- Güleç grup yolunda bozulan noktalarda rotmiks ile yama çalışması yapılmaktadır. Çataloluk Mahallesi'nde yapılacak olan yol genişletme için blok taş hazırlığı içinde olan ekipler, Çukurabanoz Mahallesi'nde büz nakli gerçekleştirerek çöken büzleri değiştiriyor. Akdeniz Mahallesi ve otogarda sıcak asfalt yama çalışması, Çarıklar-Evciler grup yolunda banket ve menfez bakım çalışması, Sağlık Mahallesi Hacı Latif Caddesi'nde yol yapım çalışması gerçekleştiren ekipler, Gercebahşiş ve Karalarbahşiş bağlantı yolu ile Lale Mahallesi'nde banket ve menfez bakım çalışmasını tamamladı.