27 Mart 2017 Pazartesi, 09:10

“Tarsus ve Mersinliler Ticareti Çok İyi Biliyorlar”

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Tarsuslular ve Mersinlilerin ticareti çok iyi bildiğini söyledi.

Anayasa Değişikliği ve Referandum çalışmaları kapsamında Tarsus’un Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan esnaflarla bir araya gelen Maliye Bakanı Naci Ağbal’a, Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, AK Parti İl Başkanı Cesim Ercik, Tarsus İlçe Başkanı İbrahim Gül ve partililer eşlik etti.

-TARSUS ve MERSİNLİLER TİCARETİ ÇOK İYİ BİLİYOR-

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Tarsus ve Mersinlilerin ticareti çok iyi yaparak, sanayileşme konusunda Türkiye’nin önde gelen şehirleri arasında yer almayı başardığını söyledi.

Tarsus ve Mersin’in kalkınma yönünden ufkunun son derece açık olduğunu gazetecilere açıklayan Maliye Bakanı Naci Ağbal, “Tarsus ve Mersin halkının enerjileri son derece yüksek. Bu da elbette sosyal ve iş hayatına yansıyor.

Tarsus ve Mersinliler ticareti çok iyi bilen insanlar ve geleceği çok net görerek, iş hayatında uzun yıllar var olabiliyorlar.

Bu bakımda da tüm Türkiye’ye kendini kanıtlamış bir şehir.

Bizde hükümet olarak elimizden gelen tüm çabayı gösterip, yatırımları buraya aktaracağız” diye konuştu.

Maliye Bakanı Naci Ağbal, daha sonra AK Parti Tarsus İlçe Teşkilatı tarafından Yeni Mahallede açılan seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.