7 Ekim 2015 Çarşamba, 08:51

MHP Mersin Milletvekili Ali Yücelen, “Tarsuslular Davamızı Daima Baş üstünde Tuttular”

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Adayı Ali Yücelen, Tarsus’ta fikriyatları ile birlikte davalarının baş üstü tutulduğu bir şehir olduğunu söyledi.

 

Gazetemizi ziyaret ederek, Yazıişleri Müdürümüz Emre Geçim ile ülke ve bölge şehir siyaseti üzerine sohbet eden MHP Mersin Milletvekili Adayı Ali Yücelen, ‘siyasi davamız sırasında halkımızın gönüllerine girebilip, gönül alabiliyorsak, insanların sevgisini kazanabiliyorsak, milletvekilliği görevini Allah bize nasip etsin’diye konuştu.

 

Merhum Eski Devlet ve İçişleri Bakanı Rüştü Kazım Yücelen’in de oğlu olan Ali Yücelen, Tarsus’un baba mirası olduğunun altını çizerek, “ Tarsusluların daima destek ve duruşları bizlere seçim kazandırmıştır.

 

Bu seçimde aynı destek ve duruşu vereceklerine inancımız tamdır.

 

MHP olarak memleketimizin tüm insanların kucaklayarak, bir bütün olarak bir arada tutmayı amaçladık ve amaçlamaya devam edeceğiz.” diye konuştu.    

 

Çıkmış olduğu yolda bana verilen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışacağına vurgu yapan MHP Mersin Millevtekili Adayı Ali Yücelen, “Her zaman Mersin’in sağduyusuna güvendim.

 

Atatürk’ün  emanet ettiği hedefleri geleceğe en güzel şekilde taşıyacağız. Allah’ın izniyle çok güzel sonuçlar alacağız. Bize ne görev verilirse verilsin, yapmak üzere yola çıktık.”dedi.

 

Milliyet Hareket Partisi Mersin Milletvekili Adayı Ali Yücelen, gazetemizi ziyareti sırasında  ekonomik meselelere de değinerek, imalat sanayinin ve tarımın sorunları ve çözümleri hakkındaki fikirlerini de paylaştı.

 

Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette Yücelen ve beraberindeki ekip gazetemizden ayrıldı.