24 Kasım 2015 Salı, 10:39

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Baki Şimşek, hayata hazırlanmamızda maddi manevi olarak anne ve babalar ile birlikte öğretmenlerinde büyük bir emeği olduğunu söyledi.

Milletvekili Şimşek, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında,

 

tüm eğitim camiasının Öğretmenler Günü'nü kutlayarak "Öğretmenler günü bir günle ifade edilemez.

 

Hayata hazırlanmamızda maddi manevi olarak anne ve babalarımızla birlikte Öğretmenlerimizin büyük emeği vardır.

 

Onlar, Milletimizin milli, ahlaki, insanı, manevi ve kutsal değerlerini benimseyerek koruyan ve yücelten, bu yönde insan yetiştiren eli öpülesi insanlardır. Onlar bir gün değil, her gün hatırlanmaya layık kişilerdir" dedi.

 

Öğretmenlerin tarih boyunca dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar bilginin, çağdaşlığın, sevginin, barışın ve aydınlanmanın öncüleri olduğunun altını çizen MHP Milletvekili Baki Şimşek, mesajının devamında şu görüşlere yer verdi:

 

"Eğitim emekçilerimizin yıllardır karşı karşıya olduğu sorunlara kalıcı çözümler üretilmesini ve taleplerinin karşılanmasını tüm içtenliğimle temenni ediyorum.

 

Bu duygu ve düşüncelerle başta demokratik ve çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'nin mimarı ve kurucusu Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ü ve Başöğretmen Atatürk'ün yol göstericiliğinde, geleceğimize yön veren, her zaman sevgiyle andığımız, saygın kişilikleriyle yüreklerimizde yaşattığımız, ülkemize uzun yıllar hizmet etmiş emekli öğretmenlerimiz ile halen görevleri başında olan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü  en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."