25 Temmuz 2016 Pazartesi, 09:44

Bilindiği üzere, 15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ-PDY terör örgütü bağlantılı cuntacı bir grup ülkemizin demokratik hukuk düzenine ve kamu kurum ve kuruluşlarının işleyişine yönelik bir darbe teşebbüsünde bulunmuş, bu teşebbüs devletimizin ve milletimizin ortaya koyduğu ortak dayanışma ve üstün gayret sayesinde bertaraf edilmiştir.

 15 Temmuz 2016 günü yapılan menfur darbe teşebbüsü sonucunda hayatını kaybeden ve şehitlik mertebesine erişen tüm güvenlik güçlerimize ve vatandaşlarımıza Özel Tarsus Çukurova Okulları Yöneticileri, "öğretmenleri ve çalışanları olarak Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, yakınlarına ve Türk Milletine sabır ve Başsağlığı dileriz.

 

Ayrıca bu süreçte yaralanan ve hastanelerde tedavileri devam eden vatandaşlarımıza da Cenab-ı Allah'tan şifalar dileriz.'

 

Özel Tarsus Çukurova Okulları  Yöneticileri, öğretmenleri ve çalışanlarımızla ülkesinin birliği, devletinin bekası ve milletinin mutluluğu için çalışan devletin meşruiyetinin temel dayanağı olan demokrasiye inanan gençler yetiştirerek 15 Ağustos 2016 Pazartesi günü Güçlü Öğretmen kadromuzla, 12. sınıf öğrencilerimize ders başı yapacağız.