9 Mayıs 2024 Perşembe, 17:35

Seçer: "Şeffaf Belediyecilik Anlayışını Bu Dönemde de Devam Ettireceğiz”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, muhtarlarla bir araya geldiği programda, şeffaf belediyecilik anlayışını bu dönemde de devam ettireceklerini söyledi. 
Seçer, ‘Muhtarlar Buluşması’ kapsamında Tarsus ve Çamlıyayla muhtarlarıyla bir araya geldi. Başkan Seçer, görevlerine devam eden muhtarlara tebrik, yeni seçilen muhtarlara ise hayırlı olsun dileğinde bulundu. 
Tarsus ve Çamlıyayla Belediye Başkanlarını ve muhtarlarını kutlayan Başkan Seçer, Mersin’i hep birlikte yöneteceklerini belirterek, “Uyum, birlik, beraberlik ve iletişim içerisinde başaramayacağımız hiçbir mücadele, aşamayacağımız hiçbir engel yok. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak parti ayrımı gözetmeksizin herkesin yanında duracağız ve beraberce 5 yılı herkesi mutlu ederek, yüzünü güldürerek, bize teşekkür ettirerek, hayır duasını esirgemeyecek bir şekilde bitireceğiz” dedi. 
Sorumluluklarının ağır olduğunun altını çizen Seçer, vatandaşın güveninin değerli olduğunu belirterek “Geçtiğimiz seçimlerde seçmenin oy verme sebebi başkaydı. Son seçimlerde seçmen başka sebeplerle sandığa gidip şahsıma oy verdi. Eğer 5 yıllık süre boyunca belediye başkanının oyu yüzde 45’lerden yüzde 60’lara yükseliyorsa bu yükselişin nedeni vatandaşa götürdüğü hizmet, kurduğu gönül, sevgi ve saygı bağıdır. 'DEDİ.