28 Haziran 2016 Salı, 09:44

Başkan Can, 'Mübarek Aylar Kardeşliğimize, Birliğimize Katkı Sağlasın'

Tarsus Belediyesi ve Çamlıyayla Belediyesi'nin  ortaklaşa düzenlemiş olduğu iftar Çamlıyayla ilçe merkezinde yapıldı.

Tarsus Belediyesi ile Çamlıyayla Belediyesi'nin ortaklaşa düzenledikleri iftar programında 4 bin kişiye iftar yemeği verildi.

Adana Kuran-ı Kerim okuma birincisi Hacı Mehmet Tanç'ın Kuran ziyafeti izleyenleri mest etti.

Semazen gösterilerinin ardından program Yunus Çoban'ın ilahileriyle devam etti.

Okunan ezanın ardından yayla sakinleri ve protokol üyeleri hep birlikte iftarlarını açtılar.

 Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, Tarsus Belediye Başkanımız Şevket Can'a bizleri bu güzel etkinlikte bir araya getirdiği için teşekkür ediyorum. İçinde bulunduğumuz mübarek ramazan aynın tüm insanlık ve islam alemi için hayırlara vesile olmasını diledi.

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can ise “Tarsus'ta her gün 5 bin kişiye iftar, 2 bin kişiye sahur vermekteyiz. 

 Bu sene iş adamlarımızın katkılarıyla gerçekleştirdiğimiz iftar ve sahur programlarımız vatandaşlarımızın yoğun ilgisiyle devam ediyor'' dedi.

Başkan Can, ''Bugünde Çamlıyayla ilçemizde böyle bir iftar tertip ettik. Davetimize icap eden herkese teşekkür ediyorum. İçinde bulunduğumuz mübarek aylar kardeşliğimize, birliğimize katkı yapsın. Ülkemiz sıkıntılı günlerden geçiyor. Bizler inşallah bu sıkıntılı günleri atlatacağız. Allah birliğimizi dirliğimizi bozmasın. Ve hainlerin planlarını bozsun. Askerimize polisimize güç versin” şeklinde konuştu.

Çamlıyayla iftar programına Çamlıyayla Kaymakamı Abdurrahman Çiftçi, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı oda ve dernek başkanları ve Çamlıyayla'lı binlerce vatandaş katıldı.

Program iftar alanındaki bütün çocukların ve vatandaşların ilgisini çeken Hacıvat ve Karagöz oyunu ile son buldu.