21 Ekim 2016 Cuma, 10:39

Tarsus Mesleki Eğitim Merkezi daha önceki yıllarda başarı ile gerçekleştirdiği sosyal projelere yeni eğitim ve öğretim yılılında da hızlı bir başlangıç yaptı.

Önceki yıllarda İstanbul'da düzenlenen eğitimde iyi örnekler konferansına iki defa katılan kurum Tarsus'umuzu bu alanda temsil eden tek kurum özelliği taşıyor.

 Bu eğitim öğretim yılında sosyal projenin kaynağını gönül dostları yaşlılar ve engelli bireyler oluşturuyor.

 Tarsus MEM Müdürü Nurettin Ambaroğlu, " Sosyal projeler her zaman topluma iyi sinyaller vermiş ve toplumun hedef kitlelerine başarı ile uygulanmış projelerdir. Kaynağı insan ve sevgi olan projeleri ekip arkadaşlarımla benimsemiş ve yoğun bir araştırma ve çalışma temposu yakalamış durumdayız.

Bu enerjimizi Tarsus'a yaymak topluma daha çok katkı sunmak istiyoruz. Sosyal projeler iyi bir emek ve araştırma istiyor. Bu yıl sevdiğimiz benimsediğimiz Yaşlıları ve Engelli bireylerimizi sosyal projemize dahil etmek onlara faydalı olmak istiyoruz. projemiz start almıştır. projemizi kasım- aralık ayında bitirecek inşallah daha önceki yıllarda olduğu gibi istanbul' da yapılan eğitimde iyi örnekler konferansına katılacağız.  Tarsus'umuzu hayırlı olsun. " dedi.