7 Mayıs 2024 Salı, 18:27

TÜED Tarsus Şubesi Birçok Hastane İle İndirim Anlaşması Yaptı

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Tarsus Şubesi, üyelerinin faydalanmaları için birçok kurum ve kuruluşla indirim anlaşmaları yapmaya devam ediyor. TÜED Tarsus Şubesi, Tarsus’un yanı sıra Adana ve Mersin’de faaliyet yürüten birçok özel hastaneyle indirim anlaşması yaptı.
TÜED Tarsus Şube Başkanı Arif Kılınç, “Başkent Üniversitesi’ne ait Adana’da hizmet veren hastanelerde TÜED Tarsus Şubemiz üyeleri indirimli faydalanabilecek.
İndirim anlaşmasıyla üyelerimiz ve bakmakla yükümlü oldukları 1. derece yakınlarına (eş ve 18 yaş altı çocukları) Adana merkezde sunulacak sağlık hizmetlerinde oluşacak ücret ödemelerinde (SGK tarafından finansmanı sağlanmayan sağlık hizmetleri ile özel işlemler hariç) ayakta tedavilerde (ağız ve diş sağlığı hizmetleri hariç) %20, yatarak tedavilerde ise %10 oranında indirim uygulanması koşuluyla, hastane yetkilileri ile indirim anlaşması uygulanmıştır.
Bunun yanı sıra TÜED Tarsus Şubesi olarak Mersin İMC, Adana Dünya Göz, Adana Era Göz, Mersin Vizyon Göz ve Mersin Park Göz Hastaneleri ile de indirim anlaşmaları imzalanmıştır. Üyelerimize sağlıklı ömürler diliyorum” dedi.