25 Kasım 2015 Çarşamba, 09:17

Ak Parti Tarsus ilçe Başkanı Mehmet Yıldız , Öğretmenler Günü'nü kutladı. 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir açıklama yapan Yıldız ''öğretmenler başımızın tacıdır ' dedi.

 

Yıldız , öğretmenlik mesleğinin kutsallığından bahsederek insan yetiştirmenin önemine değindi ve bir öğretmene öğrencisinin verilebileceği en güzel hediyenin hayatta başarılı olunmuş iyi bir kariyer sahibi, insani değerleri yüksek bir birey olarak yetişmekten geçtiğini belirterek şunları söyledi:

 

'Öğretmenlerimiz, hayatı bize öğreten, bizi hayata hazırlayan en değerli rehberlerimizdir. Öğretmenlerimiz; sevgiyi, saygıyı, bilgiyi, insanlığı, çalışmayı, okumayı, anlamayı, affetmeyi, yardım severliği, vefakarlığı vb. hasletleri bize öğreten, bizi hayatta başarıya, huzura ve mutluluğa taşıyacak olan değerleri bıkmadan, usanmadan hep aynı heyecan ve ümitle bizlere, çocuklarımıza öğreten, anlatan fedakâr kişilerdir.  

 

Bu anlamda her başarının altında öğretmenlerin imzası vardır.

 

Bu duygu ve düşüncelerle öğretmenlerimizin, “Öğretmenler Gününü” kutlar, ebediyete intikal etmiş olanları rahmet ve şükranla anar, emekli ve görevde olan tüm öğretmenlerimize sağlık, mutluluk ve başarı dileklerimle saygılar sunarım'dedi.